Videoovervågning til virksomheder

05 november 2018
Astrid Pedersen
Videoovervågning til virksomheder

Er du indehaver af en virksomhed, som er i farezonen for at opleve tyveri eller hærværk? Så bør du overveje at få installeret videoovervågning på virksomhedens mest sårbare områder. Dette kan for eksempel være indgangs partier eller på større udendørs arealer. Hvis din virksomhed ligger relativt uforstyrret, og er der værdifuldt værktøj, materiel eller dyre maskiner på stedet, er det en god idé at overvåge disse – enten ved hjælp af en ronderende vagt, eller med moderne og avanceret videoovervågning.

Effektiv og professionel videoovervågning fra Bluesecure

Bluesecure er en ny spiller på banen, når det handler om vagt- security- og overvågning. Hos Bluesecure kan du finde vagtløsninger inden for alle segmenter, for eksempel vagter til detailhandlen (stormagasiner, elektronik butikker og lignende), receptionsvagter til virksomheder, butiksdetektiver, dørmænd og dørvagter samt vagter som kan forestå sikkerheden ved events i alle størrelser. Hos Bluesecure kan du samtidig finde professionel videoovervågning til virksomheder af alle typer – det være sig for eksempel overvågning af indgangs partier til beværtninger, diskoteker og butikker, eller overvågning af byggepladser, trælasthandler, værksteder og virksomheder med beliggenhed i industri områder, hvor den almindelige trafik er begrænset.

Videoovervågning fra Bluesecure er tidssvarende og moderne. Således kan du få videoovervågning med bevægelses aktiverede video kameraer, infrarødt lys, og selvfølgelig IP teknologi, som streamer live til dine egne devices (computer, tablet eller smartphone). Med videoovervågning fra Bluesecure kan du være sikker på altid at have fingeren på pulsen, og lynhurtigt kunne opdage uønsket aktivitet på din virksomheds arealer.

Når du opretter en aftale om videoovervågning med Bluesecure, er alle udgifter til levering og installation samt løbende opdatering og vedligeholdelse dækket. I aftalen kan indgå alarm udrykning ved vægter i tilfælde af uønsket aktivitet, hvis dette ønskes. Du kan altid kontakte Bluesecure for en uforpligtende snak omkring dit behov for videoovervågning – og læse mere på https://bluesecure.dk/videoovervaagning/ 

Flere Nyheder