Viceværtsservice med mere end 40 års erfaring

09 marts 2021
Simone B

Kompetent viceværtsservice 

Det er ingen hemmelighed, at mængden af daglige gøremål i boligforeninger og større ejendomme er meget stor. Lige fra trappevask, fraflytningsrengøring og små reparationer til udendørs fejning og græsslåning for blot at nævne få eksempler. Derfor er en vicevært som regel uundværlig. Som beboer i et boligselskab eller medarbejder i en virksomhed er det rart at vide, at der er styr på alt det praktiske, og hvis problemer opstår, ved man nøjagtigt, hvem man skal ringe til.

Står du og mangler en vicevært til din ejendom eller virksomhed i København eller Nordsjælland, så er Dahlins Viceværtsservice et godt bud. 

Dahlins Viceværtsservice udfører en lang række opgaver både inde og ude

Med mere end 40 års erfaring er Dahlin Viceværtsservice godt rustet til at udføre mange forskelligartede opgaver i forbindelse med vedligeholdelsen af ejendomme. Indendørs tager de sig af trappevask og rengøring af opgange, rengøring af fraflyttede lejligheder, kontakt til håndværkere, udskiftning af lyskilder, mindre reparationer, vedligeholdelse af låse og den daglige dialog med beboerne. Udendørs tager de sig af fejning, græsslåning, hækkeklipning, snerydning og saltning, affaldssortering og vedligeholdelse af kloakker. 

De vægter tæt og hyppig dialog med dig som kunde højt. Hermed sikres din tilfredshed. Behov ændrer sig over tid, og den hyppige dialog sikrer, at I altid er enige om, hvilke opgaver der skal varetages. Når akutte problemer opstår, er viceværten altid kun et opkald væk. Dahlins Viceværtsservice tilbyder desuden en døgnvagtservice. 

Tilbuddet skræddersyes til netop dig og din ejendoms behov. Uanset om du står og mangler en vicevært i en ejerboligforening, andelsforening, virksomhed, grundejerforening eller kommunal ejendom, så står Dahlins Viceværtservice klar til at hjælpe dig. Ved indgåelse af samarbejde med netop dem, sikres du grundigt arbejde af høj kvalitet. Viceværten behandler ejendommen, så var den hans egen, og udvikler hurtigt et indgående kendskab til netop denne ejendom. Se meget mere her: https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

Flere Nyheder