Tryg og sikker forsendelse med UPS

17 september 2018
Astrid Pedersen
Tryg og sikker forsendelse med UPS

Hvis du ofte skal sende pakker eller andre typer af forsendelse – for eksempel hvis du har en virksomhed, som lever af at sælge varer over internettet – er du nok interesseret i at finde den billigst mulige forsendelses metode. Det kan dog være op ad bakke at skulle undersøge samtlige aktører på markedet hver eneste gang, man skal sende en pakke, for at se, hvem der er den billigste til ethvert givet tidspunkt. Ofte kan man ikke afse tiden og ressourcerne til at gøre dette stykke arbejde – og så ender man alligevel med at bruge dem, man plejer at bruge, selv om det måske er dyrere.

Spar penge på forsendelse – brug pakke.dk

Men det kan faktisk godt lade sig gøre at finde et billigere alternativ til dit sædvanlige fragtfirma – eller måske endda blive bekræftet i, at du allerede har valgt det rette. Me den smarte prisberegner på pakke.dk kan du, nemt og hurtigt, få informationer om hvilken operatør som kan levere din pakke, container eller palle, eller måske dit fortrolige dokument, til den lavest mulige pris. Pakke.dk sammenligner priser fra kendte og velansete fragtfirmaer så som UPS, DHL, DAO, GLS, PostNord, TNT og FedEx, og giver dig lynhurtigt resultatet, når blot du indtaster forsendelsens art, dimensioner, vægt, destination og antal enheder i den samlede forsendelse.

Billig UPS forsendelse, som passer til dine behov

Når du vælger UPS til at håndtere dine forsendelser, kan pakke.dk hjælpe dig med at finde ud af, hvilken UPS service – UPS pakker, UPS Forsendelser, UPS labels, UPS Freight, UPS Express eller UPS Danmark – som er den mest optimale til dine behov. Med UPS får du en garanteret respektfuld og professionel håndtering af dine forsendelser, uanset om du er stor erhvervskunde, eller om du er privat afsender. Du kan læse mere om billig UPS forsendelse på https://www.pakke.dk/ups 

Flere Nyheder