Tre ting du skal være opmærksom på ved valg af maler

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Det at vælge et malerfirma er en proces i sig selv. Den perfekte håndværker, er en som man kan have tiltro til, når det kommer til prisniveau og evner. Vi har i denne artikel fundet 3 tips til, hvordan du vælger den rigtige håndværker, og undgår at blive taget ved næsen i forløbet.

Har de plads i deres kalender?

Det kan godt være svært at finde en virksomhed der har tid. Der kan derfor være en chance for, at du kommer til at vente et par dage, på en ledig håndværker. Hvor akut opgaven er, er åbenlyst en faktor der kan have indflydelse. Håndværkerfirmaer opererer på lidt skæve tider af dagen, så derfor kan du godt risikere at få en aftale, der muligvis ikke passer ind i din kalender. Skulle det være tilfældet, kan du eventuelt gemme din nøgle under urtepotten, så malervirksomheden kan låse sig ind.

Vælg et firma med kommunikationen i orden

Hvis du kommunikerer med malervirksomheden over telefonen, er det nogle gange svært at fortælle dem i detaljer, hvor bredtfavnende projektet er. Af denne grund er det en glimrende idé at undersøge, om håndværkerens kommunikationsevne er i orden. Er du nysgerrig på hvordan de klarer et problem som det du har, eller ønsker du at vurderer opgaven, kan du med fordel ringe til dem. Kommunikationen og kemien er netop et par af de altafgørende faktorer, når det kommer til få et tilfredsstillende samarbejde.

Hvem står for materialer?

Som regel er det virksomheden, der er ansvarlig for at købe de materialer de skal bruge til opgaven. Ovenikøbet kan de også anskaffe materialerne til en lavere pris, end hvis du selv måtte ud at anskaffe dem. Der kommer dog en vis form for hæftelse med, hvis du beslutter sig for selv at købe nogle typer materialer. Forekommer der fejl i de enkelte materialer, som man har anskaffet, kan man eksempelvis ikke skyde skylden på virksomheden. Du har selv ansvaret for pålidelig magasinering, af de elementer som virksomheden har anskaffet.

Flere Nyheder