Sy, broder, klister og sæt ting på dine skuldertaske for at gøre den pæn!

25 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Mange ser en ny skuldertaske som et tomt kanvas, som de kan omstille til lige det, som de har lyst til at skabe noget anderledes at kigge på med.

Man laver jo ikke nødvendigvis skuldertasken om til noget andet – det kunne man beskrive i en anden artikel – men man dekorerer den så meget, at man får sat sit eget præg på den.

Og der er mange måder, man kan gøre det på, og det er også en måde at øve sig på, når man nu gør det på noget, man selv har købt og ejer, end at man gør det på andres ting.

Man kan jo også få andre til at dekorere på ens skuldertaske, så det på den måde bliver som en opslagstavle fra ens venner, man altid har på sig.

Andre vælger måske igen at pynte den med genstande fra deres rejser, som man gjorde med kufferter før i tiden.

Dette kan du gøre for at gøre dine skuldertasker pæne

Du skal starte med at have dig en skuldertaske, og den kan du skaffe hos https://laerershoppen.dk/skuldertaske/ 

Det er bedst at skaffe sig en, der er nogenlunde anonym og ensartet, så man kan skeje mest ud med den slags. Man kan få nogle skuldertasker, der skal se brugte ud og have pynt på sig, men det er jo lidt snyd.

Dernæst kan du gå i krig med alt fra at sy mønstre på den i en symaskine, hvis du kan få den deri, ellers kan du også sy mærker på den med bandnavne og -logoer med videre.

Du kan brodere noget i hånden på den, du kan sætte nåle og pins fast i den.

Dog fungerer det sjældent særligt godt med klistermærker.

Skal du så have vasket tasken senere, så skal du have fjernet alt løsøre fra den igen.

Flere Nyheder