Sådan kommer du i mål med renoveringen af dit badeværelse

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Et badeværelse er et ret så vigtigt rum. Derfor er det helt essentielt for dig, hvis du skal i gang med totalrenovering af dit hjem, at du har en klar idé om, hvordan badeværelset skal se ud. Det kommer en række overvejelser i forbindelse med valg af badeværelset – såsom indretning, design, budget og alternative løsninger, hvor du kan spare penge. Læs med i dette indlæg, hvor vi har skrevet gode råd til dig, så du kan komme i mål med dit badeværelsesprojekt. 

 

1. Hav en idé om designet

Det er en god idé, at du har en forestilling om, hvordan du ønsker dit badeværelse skal se ud. Det kan være, du har et moderne hjem, hvor stilen er meget rent og minimalistisk, så kan du forsætte stilen ude på badeværelset. Her kan det eksempelvis være valg af brusekabine, toilet og håndvask, der har en essentiel rolle i, hvordan du ønsker udtrykket skal være. Du kan vælge en bruser med glasvægge og med et afløb går i et med gulvet, et frithængende toilet eller en firkantet håndvask, der giver et rustikt look. Det kan også være, du foretrækker et badekar, fremfor en bruser eller måske endda begge ting. Uanset hvad, så er det en god idé, at du planlægger designet, før du går i gang med renoveringen. 

 

2. Lav et budget over renoveringen

Det er desværre ikke helt billigt at renovere. Der er mange dyre ting, som du skal betale for, når du skal renovere dit badeværelse. Særligt hvis du ønsker at totalrenovere. Derfor kan vi anbefale dig, at du laver budget over renoveringen, så du helt ned til punkt og prikke har en idé til, hvad du skal bruge pengene til og hvad prisen er sammenlagt. Du kan få nødvendige estimater af din byggeherre, eller et prisoverslag hos det firma, som du vælger at hyre til udførelsen af badeværelset.

 

3. Hvor kan du spare?

Når du alligevel er i gang med at lave et budget, så kan du også lede efter alternative løsninger, der kan spare dig penge. F.eks. kan du i stedet for at investere i et nyt badekar spare penge ved at få det spraymalet med ny emalje. Det kan give dig et helt nyt badekar, der er lige så god som et, der er købt fra ny. Derfor kan du spare penge ved at finde alternative løsninger, der kan hjælpe dig med budgettet, så du kan få råd til noget, der måske er mere nødvendigt. 

Hvis du er nysgerrig på de muligheder, der er ved spraymaling af et badekar, så kan du læse mere via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-badekar/

 

 

Flere Nyheder