Sådan foregår det, når du hyrer andre til at skrive dine kategoritekster

07 april 2021
Emilie Jacobsen

Måske sidder du og bruger tid på at skrive dine egne kategoritekster til din webshop, fordi du er bange for ikke at få indflydelse på dem, hvis du lader nogle andre skrive dem. Det behøver du dog ikke at være. Selvom du får andre til at skrive dine tekster, er du stadig med til at godkende dem, inden de kommer til at ligge på din hjemmeside. Dermed har du stadig kontrol over indholdet. 

Samtidig er det, at du får andre til at skrive dine tekster, med til at gøre, at du får mere tid til noget andet i din virksomhed. Du har sikkert en masse andet på to-do-listen, og det kan derfor være rart, at du ikke også skal bruge tid på teksterne. Læs mere under billedet om, hvordan det foregår, når du hyrer en tekstforfatter til at skrive dine tekster. 

Sådan foregår det, når du hyrer en tekstforfatter

Her kan du læse om, hvordan det foregår, når du hyrer en tekstforfatter til at skrive dine kategoritekster. Vi har fået inspiration fra bureauet Wordpens.com. De har en række tekstforfattere tilknyttet og får skrevet mange tusind tekster for deres kunder hvert år. 

Hvis du hyrer Wordpens.com til at stå for dine tekster, starter du med at briefe dem om, hvordan du gerne vil have, at dine tekster skal være. Det kan være, at der er et specielt sprogbrug, eller at der er noget særligt om dine varer, de bør vide noget om. 

Derefter finder Wordpens.com en tekstforfatter og får vedkommende til at skrive dine tekster. Wordpens.com sørger for at kvalitetstjekke dem, inden de bliver sendt videre til dig. I al den tid har du altså mulighed for at beskæftige dig med noget andet. Til sidst får du de færdige tekster tilsendt, så du har mulighed for at godkende dem, inden de bliver lagt på din hjemmeside. 

Læs mere på https://wordpens.com/kategoritekster/.

Flere Nyheder