Peugeot 208 – skarpt design og stor køreglæde

28 september 2018
Astrid Pedersen
Peugeot 208 - skarpt design og stor køreglæde

Leder du efter en fornuftig bil i mellemstørrelsen, i et flot design og med en høj grad af såvel ydeevne som komfort og køreglæde? Så går du ikke galt i byen med den skarpe og veldesignede Peugeot 208. Bilen er i sig selv i den prisbillige klasse, så køber du den brugt – hvor den selvfølgelig er endnu billigere – får du utroligt meget bil for pengene.

Peugeot 208 – en spændende bil med rigtig mange gode egenskaber

Peugeot 208 kom på markedet i 2012, og tog så at sige over, der hvor Peugeot 206 slap – og den knap så stærke Peugeot 207 måtte give fortabt. Peugeot 208 blev hurtigt Peugeot fans nye kæledægge, fordi den havde lige hvad der skulle til: Sublime køre egenskaber, et højt niveau af komfort, et smart og strømlinet design – og så selvfølgelig en forholdsvist lav pris.

Ekstra udstyr til Peugeot 208

Ud over det, at Peugeot 208 er en særdeles brændstof økonomisk bil – især diesel udgaven – er det også en af de biler, til hvilke der hører det allerstørste og mest varierede udvalg af ekstra udstyr. Du kan vælge blandt fem udstyrs pakker af varierende pris og med forskelligt indhold, nemlig Acces, Champion Air, Active, Urban og Allure. Selv om du vælger den billigste pakke, får du som standard udstyr centrallås, elruder, multijusterbart rat og radio/CD-afspiller. Og vælger du den dyreste af pakkerne – Allure – får du tilmed super avancerede features så som regnsensor og fartpilot.

På jagt efter en brugt Peugeot 208? Find den online på Biltorvet.dk

Er du blevet lidt nysgerrig på, hvorvidt Peugeot 208 kunne være noget for dig, kan du kigge forbi Biltorvet.dk. Her finder du et bredt udvalg af annoncer for brugte Peugeot 208 fra autoriserede og velrenommerede bilforhandlere over alt i Danmark. Samtlige annoncer opdateres dagligt, så du er sikker på at få de rette oplysninger. Se dem alle på Biltorvet.dk

Flere Nyheder