Mangler du den rette murer til opgaven?

24 november 2020
Anne-Mette Hansen

Er du erhvervsdrivende og mangler du en dygtig murer til at varetage dele af dine byggerier?

Det kan være, at har du et typehusfirma? Måske skal du have opført lejlighedskomplekser? Eller have foretaget en renovering af eksisterende lejligheder? Pudset facaden på din butik eller dit domicil? En murer kan bistå dig i udførslen af mangeartede opgaver.

En dygtig murer kan derfor hjælpe dig godt på vej til at få gennemført et kvalitetsbyggeri. Men hvordan finder du den rigtige til opgaven, som også har ekspertise og erfaring med erhvervsbyggeri? Læs med i denne artikel, og find ud af mere.

Sådan finder du en erfaren murer 

Der er flere faser i at hyre en murer til din enterprise. Når det drejer sig om et større projekt, vil du som bygherre naturligvis gerne være sikker på at vælge et godt firma. Et firma som altid udfører kvalitet og overholder deadlines. 

1) Indhent tilbud på din enterprise

Når entreprisen er præciseret, kan du sætte opgaven i udbud og få tilbud ind fra flere firmaer. 

2) Få en god snak

Inden du takker ja til et tilbud fra et murerfirma, kan det være fordelagtigt at tage en snak med dem. Fornem om I ser overens og er enige om, hvordan opgaven skal udføres. 

3) Bed om referencer 

Det er også vigtigt at vide, at mureren har udført tilfredsstillende arbejde for andre kunder. Kontakt gerne andre firmaer, som mureren har arbejdet for, og hør hvordan det gik. 

4) Få samarbejdsaftale og kontrakt på plads 

Det er noget af det vigtigste at have en god aftale og kontrakt på plads. Denne skal præciseres med opgaven omfang, deadlines, og andre ting I eventuelt har aftalt. 

www.m3smurer.dk er et af mange murerfirmaer på markedet. På deres hjemmeside kan du læse mere om, de opgaver de udfører. Du kan også læse om, hvad de kan tilbyde til erhverv såvel som til private. 

Flere Nyheder