Let dine medarbejderes arbejdsbyrde med en ny minigraver

12 november 2019
Anne-Mette Hansen
Let dine medarbejderes arbejdsbyrde med en ny minigraver

Vil du gøre hverdagen lettere for dine medarbejdere? Eller driver du selv en lille virksomhed, hvor du vil slippe af med håndskovlen og kunne varetage større graveopgaver. Så skal du have fat i en minigraver – og en effektiv en af slagsen!

Men hvorfor skal du egentligt investere i en helt ny minigraver? Har dine behov ændret sig i dine projekter? Og hvor finder du et stort udvalg af forskellige maskiner? Læs med i denne artikel og find ud af, hvor du kan købe en minigraver i Farsø.

Hvorfor skal du investere i en ny minigraver?

Der er mange fordele ved at have en minigraver. Det kan være til alt fra kloakprojekter til have- og belægningsopgaver. Med denne maskine har du mulighed for at grave ud til en terrasse eller fjerne større mænd jord, hvis der skal anlægges ny have. Den kan ligeledes bruges til kloakprojekter, hvor der skal graves en mindre dybde ned i jorden. 

Her kan du købe en minigraver i Farsø 

IB E. Mortensen i Farsø forhandler Eurocomach minigravere fra 1-6 tons og helt store modeller på 8,3 – 9,9 tons. Han har i alt 17 forskellige modeller i udvalget. Du kan derfor finde lige den maskine, som passer til dine behov. Det kan være størrelse på skovlen, maskinens motoreffekt eller maskinens løftekapacitet. Maskinerne er også forskellige på områder som:

– Højde og bredde – er relevant, hvis du har behov for at komme ind igennem små passager med maskinen.  

– Gravedybde – er relevant, hvis du har mangeartede opgaver, hvor du har behov for at grave dybere end andre gange. 

Klippehøjde – er relevant, hvis du har behov for at skovle jord og lignende op i en bestemt højde for at komme af med det. 

Maskinerne kan også variere på områder som jordtryk, hydrauliksystem, svinghastighed mm. 

IB E. Mortensen har mange års erfaring i branchen med at forhandle minigravere. Du kan derfor altid få god rådgivning om maskinerne. 

Flere nyheder