Hvad kan du få hjælp til af en maler?

29 december 2020
Camilla Skøtt

Tænker du, at det da er let at male væggen selv, så hvorfor eksisterer der overhovedet en malerbranche? Du vil blive forbavset, når du hører, hvor mange forskellige ting en maler kan hjælpe med – og hvor svært det er at klare de fleste af tingene på egen hånd.

Hvis du er vant til at male – og måske endda har malet de indvendige vægge flere gange på egen hånd – så har du nok stadig til gode at se det flotte resultat, en maler kan byde ind med. Vi har talt med en maler på Amager for at høre, hvad det nøjagtigt er, de kan hjælpe med.

Vil du vide mere om maleren selv, eller om priser på malerarbejde, kan du med fordel læse videre her: https://malerkanonen.dk/maler-amager/.

De mest almindelige maleropgaver

Der findes en masse mindre specialopgaver, som en maler kan hjælpe med, men overordnet set er der tale om følgende ting – det er de mest almindelige opgaver for en maler:

– Brandmaleri
– Dekorativt maleri
– Epoxybelægning
– Facademaleri
– Facaderenovering
– Nymaling
– Fyldning af huller
– Tapetsering
– Opsætning af væv
– Vedligeholdelse

Spørgsmålet er selvfølgelig, om du kan gøre det selv i stedet for at bruge penge på en maler? Og det kan vi naturligvis ikke svare på, men vi kan sige så meget, at de fleste af tingene kræver erfaring, hvis du vil have et professionelt resultat.

Er det dyrt at bruge en maler?

De fleste, der overvejer at hyre en maler, er nysgerrig på, om det er dyrt eller ej. Og det er jo en vurderingssag, men det er som regel billigere, end kunden tror, fortæller maleren på Amager. 

Vil du have det bedste tilbud på din opgave, kan du med fordel indhente tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Vær opmærksom på, om det er de samme materialer og opgaver, der er inkluderet i tilbuddene, inden du vælger.

Flere Nyheder