Gode grunde til at bruge facadeelementer

16 december 2019
Cecilie Mortensen
Gode grunde til at bruge facadeelementer

I flere og flere af de byggerier, som laves rundt omkring i Danmark ser man, hvordan der bruge forskellige speciallavede betonelementer. Det kunne eksempelvis være facadeelementer, hvor man i et byggeri har fået speciallavet de forskellige dele, som facaden skal bestå af. På den måde kan man spare tid på, at man ikke selv skal have mandskabet, der kan murer eller bygge facaden. 

Med facadeelementer ligger det primære arbejde kun i at forventningsafstemme med sin leverandør, så de laves i præcis de mål, som skal bruges til byggeriet. Dernæst ligger arbejdet i at montere disse store facadeelementer, så de kan komme til at udgøre rammerne omkring det byggeri, man er i gang med. Man kan derfor komme gennem et byggeprojekt utroligt effektivt, når man inddrager disse elementer i byggeriet. 

Hvor får man lavet facadeelementer? 

Et af de firmaer, som har specialiseret sig i at bistå danske byggeprojekter, er Præfa. Præfa har arbejdet med betonelementer i over 40 år. De har derfor også den erfaring, der skal til for at kunne hjælpe forskellige byggerier godt i mål. Det gælder både, hvis der skal bygges et nyt virksomhedsdomicil, der skal bygges et nyt lager eller man står overfor et projekt med et etagebyggeri.

Når man ønsker at bruge betonelementer fra Præfa, så er fordelen, at man kan få den speciallavet til de mål, som man skal bruge. De kan derfor udformes, så de passer præcis til det byggeri, man skal lave. Samtidig så kan man også forvente en høj kvalitet af de elementer, man modtager, når man benytter facadeelementer. Alle deres betonelementer kommer nemlig gennem en kvalitetskontrol, før de sendes ud til deres kunder. På den måde kan du også være sikker på, at du får det bedst mulige produkt, når de leverer elementer til jeres byggeprojekt. Du kan læse mere om mulighederne for at få lavet facadeelementer her. 

Flere Nyheder