Giv virksomheden et boost med Excel kurser for medarbejdere

28 februar 2019
Astrid Pedersen
Giv virksomheden et boost med Excel kurser for medarbejdere

Blandt de mest – og bredest – anvendte applikationer i Microsoft Office pakken finder vi Microsoft Excel. De fleste af os kender Microsoft Excel som et simpelt regneark, som kan anvendes til at stille data pænt op i tabeller, sortere på forskellige parametre, eller udføre kommandoer i forbindelse med addition, subtraktion, multiplikation eller division. Men Microsoft Excel er andet og mere end blot disse forholdsvis enkle funktioner.

Der findes faktisk næsten uendelige anvendelses muligheder for Microsoft Excel, som for det første har en sand mangfoldighed af indbyggede funktioner, for det andet er designet og konstrueret til at arbejde sammen med andre applikationer. Du kan sågar programmere i Microsoft Excel ved hjælp af programmeringssprog som for eksempel T-SQL, således at du kan arbejde med data udtræk og data manipulation direkte i dit regneark.

Bedre Excel kompetencer med et professionelt kursus i Excel

Hvis du ønsker at udvide dit kendskab til og ekspertise inden for anvendelse af – Microsoft Excel, er det oplagt at tilmelde sig et kursus afholdt af en af de mest velrenommerede kursus udbydere i Danmark. Hos 4D kan du finde kurser i Excel, som modsvarer ethvert kompetenceniveau.

Du kan vælge imellem Excel grundlæggende, Excel udvidet, Excel avanceret, Excel brush-up grundlæggende, Excel brush-up udvidet, Excel VBA Programmering grundlæggende, Excel VBA Programmering udvidet, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer – I, Excel Diagrammer – II, Business Intelligence (BI) med Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot grundlæggende og Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot udvidet. Kurserne afholdes som udgangspunkt på dansk, men flere af disse forefindes også på engelsk. Og det er selvfølgelig muligt at få tilrettelagt kurser i Excel, så de passer til virksomhedens behov og måde hvorpå Excel anvendes i det daglige.

Læs mere om kurser i Excel på 4d.dk

Flere Nyheder