Giv dit badekar ny værdi med maling af badekar

11 juni 2019
Astrid Pedersen
Giv dit badekar ny værdi med maling af badekar

Dit badekar er et større aktiv for din bolig, end du måske lige havde regnet med. Derfor bør du passe godt på det – også selv om det bærer tydelige præg af årtiers slitage.

Et badekar er genvej til luksus og wellness i hjemmet

Du har muligvis gået og overvejet, om det gamle, slidte badekar skulle fjernes og erstattes af en praktisk bruseniche. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. Selv om du måske ikke selv benytter dit badekar, kan det komme til at repræsentere en værdi for din bolig, hvis du en dag står over for et salg.

Mange boligejere vælger nemlig at lade deres slidte badekar skrotte til fordel for en mere strømlinet løsning. Hvad man ikke overvejer i denne sammenhæng er, at der stadig findes mennesker derude, som sætter pris på en gang imellem at kunne nedsænke deres trætte legeme i et varmt og duftende karbad.

Et badekar kan give de bedste og mest afslappende wellness oplevelser i hjemmets trygge rammer. Og da der efterhånden bliver længere og længere mellem huse og lejligheder, i hvilke badekar forefindes, kan dit gamle badekar altså vise sig at være et stort aktiv for din bolig, skulle du gå i salgstanker.

Få badekarret til at stå flot med maling af badekar

Dette gælder selvfølgelig kun såfremt badekarret fremstår indbydende og lækkert, med en skinnende blank emalje uden ridser og skrammer. Er dit badekar således mærket af tidens tand, og dermed blevet slidt i emaljen, skal det sættes i stand forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement. Dette klarer en badekarsmaler nemt. På få timer kan en dygtig håndværker fjerne de grimme plamager og de overfladiske ridser og skrammer, og erstatte den ødelagte emalje med en skinnende og blank én af slagsen.

Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af badekar på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/ 

Flere Nyheder