Genvex er den perfekte løsning til allergikere

30 september 2021
Steffen Hansen
image

Hvis du er allergisk overfor pollen, så har du med garanti søgt efter måder, hvorpå du kan mindske din allergi i hverdagen, og gøre det mindre forfærdeligt at komme gennem sommeren. Her kan man gøre brug af et Genvex filter, som kan filtere pollenpartikler ud af luften, så man ikke bliver ramt på samme måde. Læs mere herunder.

Lavet til ventilationssystemer

Et Genvex filter er et speciallavet filter, som man bruger i ventilationer. Filteret bruges til at sortere partikler som pollen fra i luften, så man som allergiker bliver mindre påvirket, hvis man har det i sit hjem. Det smarte ved at bruge et Genvex filter er altså, at man kan slippe for at skulle vente med at åbne vinduet, til solen er gået ned. Det gør det nemlig muligt at få luften udskiftet i et rum hele døgnet rundt, uden det går på kompromis med, at man er allergisk overfor pollen. Kort sagt, så er det meget bedre end at åbne vinduet.

Har også andre fordele

Udover at være fantastisk til pollen allergikere, så er det altid godt at få installeret et ventilationssytem. Dette skyldes, at man som beskrevet ovenfor, kan bruge det til at få udskiftet luften i sit hjem, uden at man skal åbne vinduer eller døre. Det gør det altså muligt, at sikre, at man altid har en lækker og frisk luftkvalitet i sit hjem, uden man skal gå og tænke over at lufte ud hele tiden.

Hvis man bor i et hjem, som kan have tendens til at blive ekstremt varmt, så kan man også få ventilationer, hvor det er muligt at justere hvor varmt man ønsker det. Disse systemer er lavet med en slags temperaturstyring, som køler eller varmer luften efter behov. Der er altså mange fordele ved at få en ventilation installeret i sit hjem.

Flere Nyheder