Find den bedste dyreklinik i Værløse

Et kæledyr er mere end blot et umælende dyr. Når man anskaffer sig et kæledyr – eller familiedyr, som kategorien også benævnes – er det en helt ny tilføjelse til familien. Samtidig påtager min sig som ejer af en kæledyr et stort ansvar. Har du netop føjet en kat, en hund, en kanin, en gnaver eller måske en eller flere fugle til din familie, er du alene ansvarlig for at dyret har de bedst mulige vilkår.

Dette indebærer selvfølgelig at fodre det korrekt, og give det masser af opmærksomhed i form af leg, kæl eller anden stimulation. Og så skal du selvfølgelig se til, at dit dyr er sundt og raskt, og får den pleje, det har brug for i forbindelse med sygdom eller lidelse.

Skab god kontakt til din lokale dyrlæge

Noget af det første, du bør gøre efter at du har hjemtaget dit nye familiemedlem, er at få oprettet dyret hos din lokale dyreklinik. En dyrlæge vil typisk oprette en sundhedsbog for dit dyr, hvori alle behandlinger, eftersyn, vaccinationer og sundhedstjek indføres. Sammen med dyrlægen udarbejdes et vaccinations program for dit kæledyr, og dyrlægen foretager en grundig undersøgelse for at danne sig et overblik over dyrets øjeblikkelige sundhedstilstand.

Er der tale om et dyr med særlige behov – for eksempel en drægtig eller diegivende tæve, en hvalp eller en killing, eller et dyr, som lider af overvægt – kan dyrlægen anvise en særlig diæt for dyret. Og skulle dyret lide af nogle sygdomme eller syndromer, vil dyrlægen også kunne konstatere dette, og iværksætte en behandlings plan.

Hvor finder jeg min dyrlæge Værløse?

Blandt de bedste og mest velrenommerede dyrlæger i Furesø Kommune finder du Værløse Dyreklinik. Hos Værløse Dyreklinik er du og dit kæledyr i trygge og professionelle hænder. Du kan læse mere, og kontakte Værløse Dyreklinik, på værløsedyreklinik.dk