Find de flotteste vinduer online

21 april 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle bygge om eller til, og har du i den anledning brug for nye vinduer? Så bør du finde disse et sted, hvor du kan være sikker på, at såvel ramme som glas holder en god kvalitet, og hvor du kan få fremstillet dine vinduer efter mål, hvis dette er nødvendigt.

Bestil vinduer efter mål hos Klarvinduer

Foruden vinduer på standard mål kan du hos Klarvinduer få mulighed for at tilpasse målene på dine nye vinduer så de matcher vinduesrammen 100%. dette kan være relevant hvis dine vindues åbninger ikke lever op til standardmålene, eller du er i gang med at bygge nyt og gerne vil have vinduer som ikke nødvendigvis er helt som de andre.

Hos Klarvinduer kan du vælge imellem en lang række forskellige vindues modeller og så få dem tilpasset til dine egne individuelle mål. Du kan for eksempel vælge de klassiske bondehus vinduer eller de mere urbane vinduer med dannebrogs fag eller Frederiksberg vinduer.

Du kan selvfølgelig også vælge et vindue med én stor rude – en model som passer perfekt til det klassiske parcel hus. Denne type vinduer kan fås i flere varianter, blandt andre den topstyrede og den tophængte.

Du kan også vælge en af de spændende kombinations vinduer hvor kun et enkelt fag kan åbnes. Og endelig er der de flotte enkelte eller dobbelte sidehængte vinduer som med fordel kan bruges i køkkenet.

Design dine vinduer hos Klarvinduer

Når du har valgt hvilken type vinduer du ønsker dig angiver du målene efter hvilke dine vinduer skal fremstilles. Hernæst skal du tage stilling til materialet – du vil kunne vælge mellem aluminium og træværk – farven på dit nye vindue, glas typen og selvfølgelig udformningen af vinduesrammens profil. Og så er du klar til at afgive din bestilling på nye vinduer gennem Klarvinduer.dk.

Flere Nyheder