Er du klar til gode tilbud på Black Friday?

18 oktober 2018
Troels Nielsen
Er du klar til gode tilbud på Black Friday?

Elsker du at shoppe, og vil du gerne have gode tilbud?

Black Friday er som juleaften for dig, som elsker at aktivere mobilepay eller dankortet, når der er gode shoppingmuligheder i luften.

Efter at Black Friday for første gang kom til Danmark i  2013, så har intet været ved det gamle. Den amerikanske tradition med at have én årlig powershoppingdag er i sandhed også slået igennem herhjemme.

Dankortbetalingerne har slået flere rekorder på denne særlige dag, hvor både fysiske butikker og webshops kræser for deres kunder med gode og ekstraodinære tilbud.

Er du klar til fantastiske Black Friday-tilbud på lamper

Du skal selvfølgelig også med på vognen i år. Og hvis du elsker flotte, moderne og stilfulde lamper, så har du i sandhed muligheden for at gøre et godt kup.

Prøve lige at tjekke denne hjemmeside – AndLight – her finder du måske årets bedste tilbud på lamper. Både deres webshop og fysiske butik giver nemlig intet mindre end 25 % rabat på designerlamper. Det er et uhørt godt tilbud.

Hvis du er hurtig, så kan du endda tilmelde dig deres nyhedsbrev og være blandt de første til at høre om de mange gode tilbud. Samtidig får du også lige en reminder og gode tilbud, som kommer til dig før alle andre. 

AndLight giver dig fantastiske tilbud på lækre designerlamper fra eksempelvis FLOS, Lampe Gras, Verner Panton og mange flere af de kendte lampemærker.

Du har 24 timer – det bliver vildt

Black Friday er intens og vidunderlig. Du har 24 timer til at gøre et kup, som du ikke får mulighed for igen.

Derfor skal du være på forkant og tjekke hjemmesiden ud for AndLight, så du er én af de heldige, som får en lækker designerlampe til at lyse op i hjemmet.

Drømmelampen venter på dig – skynd dig at få fat i den på årets Black Friday d. 23. november.

Flere Nyheder