Derfor bør du bruge en boligadvokat

30 oktober 2020
Maya Hindsberg

Hvis du har planer om at købe et hus – uanset om det er første eller tredje gang, du skal købe et, og du dermed er lidt af en veteran – kan det være en god ide at inddrage en boligadvokat i købsprocessen. Der følger nemlig mange fordele med, og det gælder, selvom du kun bruger vedkommende i dele af købsprocessen.

Det er fx de færreste, som har erfaring med at undersøge lokalplaner, og se, om de bidrager positivt eller negativt til købelysten, eller forhandle om f.eks. pris eller eventuelle forbedringer inden køb. Det kan en boligadvokat heldigvis hjælpe med – blandt andet.

De kan hjælpe med at beskytte din ejendom

Hvis du har planer om at købe hus, men for en eller anden grund, ikke har din samlever med på kontrakten, kan de stå i en rigtig uheldig situation, skulle uheldet være ude, og de vil miste jeres hjem. Der er dog en nem måde at sikre, at de ikke står uden tag over hovedet. Med hjælp fra en boligadvokat kan du nemlig lave et testamente, hvor du sikre at din partner kan blive boende i huset, enten i en tidsbestemt periode, eller resten af livet, afhængig af jeres situation. Hvis du vil, kan du læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe med på eboligadvokat.dk

Forhandling af prisen på huset 

Du er ikke alene, når det kommer til at forhandle prisen på dit hus. Det ligger nemlig til de færreste danskere at forhandle om prisen, vi gør det sjældent men en af de steder, hvor vi gør, er på ens bolig. Den manglende erfaring kan dog ende med at være problematisk, især hvis man også er forelsket i boligen. Det er og bliver bare et dårligt udgangspunkt for forhandling. Det kan du heldigvis løse ved at få hjælp fra en boligadvokat, da de kan forhandle på dine vegne.

Flere Nyheder