Bøfhus tilbyder god oplevelse og beliggenhed

21 januar 2019
Tina Høy
Bøfhus tilbyder god oplevelse og beliggenhed

Ferdinands Bøfhus er et alsidigt bøfhus med mad af god kvalitet, og bøfhuset har i øvrigt en god placering. Hvis du har lyst til en god bøf, er Ferdinands Bøfhus det rette sted, da deres bøffer er af særligt udvalgt kvalitetskød udskåret af det bedste kvæg. Deres American Greater Omaha er krogmodnet i op til 30 dag og er certificeret hormonfri, majsfodret kødkvæg – altid serveret med tilbehør, der er tænkt over og prioriteret lige så højt. 

Svært at vælge fra menukortet

Menukortet består dels af retter, du måske nok forventer af et bøfhus, som snackkurv, forskellige bøffer, burgere mm., men også tapasbræt og deres specialiteter som f.eks. spareribs. Du kan også vælge pasta i fløde/karrysovs mm. eller lækker ovnbagt laks. Desserter kan være Ferdinands belgiske vaffel eller Snickers Sundae, som er chokoladebaren Snickers fortolket som isdessert med vanilje-, karamelis, saltede peanuts, karamel og chokoladesauce. Der er også tænkt på børnene, og de kan helt sikkert finde noget mad på menukortet, de elsker.

Både lækker brunch, frokost og aften

Ferdinands er ikke kun et hyggeligt sted at gå ud og spise aftensmaden, med dj senere og gode drinks, men også et godt frokost- og brunchsted. For kun 119 kr. kan du få en lækker brunchbuffet inkl. kaffe og te. De kan friste med alle de klassiske anretninger som friskbagt brød, æg i forskellige afskygninger, bacon og pølser, laks, frugt, salater og pandekager. 

Arrangementer

Hvis man har lyst til en klassiker til frokost, tilbyder Ferdinands Bøfhus smørrebrødsbuffet. I kan også deltage i forskellige sjove arrangementer som herreaften, Valentines Day, Mors Dag, Fars Dag, vin-, cognac- og ølsmagning.

God placering i byen og ved Ringsted Outlet

Hvis I efter en god brunch eller frokost ønsker at gå en tur rundt i byen, ligger Ferdinands godt placeret i Nørregade. Det er nemt at finde parkering tæt på. I kan gå rundt i Ringsted Centrum og til Skt. Bendtskirken. Da Ferdinands ligger i udkanten af byen tæt på Ringsted Outlet eller centret Ringstedet, kan I afslutte det gode måltid med tilbud på tøj og meget andet. 

Flere Nyheder